четвъртък, 5 януари 2012 г.

ОБРЪЩЕНИЕ ДО ПРЕМИЕРА И МИНИСТЪР ДЯНКОВ!!!

ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ПРЕМИЕРА и министър ДЯНКОВ!!!-
и до всички медии за спасението на  
СЛИВЕН от КРАДЦИ!!!
 До Госпада умни и безумни, грамотни и неграмотни обирджии, крадци, мутри, сутиньори, пласьори и да не забравим и наркомани!!!
Правителството излезе с идея за запълване на дупките в бюджета, като иска да сложи чипове на кучетата, плъховете и други животни, но забрави че човекът е от същата порода животни, с няколко разлики:
Първо – Човекът е животно, което краде от държавата и общините. В този  вид  едробозайни животни спадат: крадци, мутри, сутиньори, пласьори, наркомани, пелингатори и сателити на държавното управлние!
Второ – Чипът да се поставя безболезнено на едробозайното животно чрез вкарване в задната част и поставянето да бъде с пръчкоструйк!
Трето – Поставянето е необходимо, на по- горе описаните животинки, с една единствена цел- проследяване на пътя от извършване на деянето, преминавайки през парапетите на съдебната и прокурорската власт, до вкарването им в затвора.
Четвърто – Да се предпази правителството от такъв род животни  е редно г-н Премиера и г-н Дянков и на тях да сложат чипове, за да не крадат от държавата.
Пето – Да бъдат поставени чипове на всички членове на ГЕРБ, заемащи държавни и общински постове, и бивши не безизвестни членове от ДС.
Шесто – Като сливенчанин мога да дам съвет да се поставят на следните бозайни животинчета, които изпразниха хазната на община Сливен: фараона Йордан Лечков, Десислава Танева,  пелингатора на Лечков - Веселин Василев и сателита Георги Мангинов, който е скрит в хазната на ДС и  вкарани   общински съветници от ГЕРБ в общината ни.
Седмо – Господин Борисов, обръщам се към Вас! За Ваше улеснение,  мога  да помогна безвъзмездно на общината в Сливен, като  мога да поставя чиповете лично и безболезнено, но не поемам отговорност за изваждането им в килииките!!!

Лече, пръсчето си изправи
  и чипчето си отзад наври,
но запомни от мен едно
      в килииката ти не се хвали,
защото ще те заболи.
На тези съкилийци
         пръчкоструйника им е голям
      и можи да те завъртат,
и обратно да те накатят,
   тогава ти ще станеш ГЕЙ
и друга песен ще запееш!
В гейпарада ще участваш
и ще станеш ГЕЙ изгряващ.
      Но тогава няма да си сам,
 защото звездите там са много,
и с пръсчето си някъде ще си наврян,
някъде в твоя храм
и пак ще бъдеш сам!!!
          



Няма коментари:

Публикуване на коментар