петък, 24 февруари 2012 г.

АРХИВИТЕ ГОВОРЯТ ОТ СЛИВЕН

Октомври 08 2009

Премиерът Бойко Борисов даде старт на проект за водния цикъл на гр. Сливен
кликни тук >
http://www.desant.net/show-news/19755/
Министър-председателят Бойко Борисов, заедно с кмета на община Сливен Йордан Лечков, направиха първа копка на 08.10.2009 г. на проекта за водния цикъл на Сливен. Така беше даден старт на КРАЖБИТЕ в изпълнението на първата фаза от интегриран проект за водния цикъл на града.


„Правителството има готовност със средства от бюджета да ОГРАБВА  градовете за решаване на неотложните инфраструктурни проблеми”, заяви премиерът Борисов. Той подчерта, че кметът на Сливен Йордан Лечков е един от малкото работещи КРАДЦИ в страната и благодарение на това е получил необходимите средства за КРАЖБИ на водопреносната и канализационна мрежа в града.

Продължителността на проекта за водния цикъл на град Сливен е до края  на падането от власт на  ГЕРБ. Той се финансира по предприсъединителната програма ИСПА и възлиза на стойност 17 141 867,63 евро без ДДС. Дейностите по проекта включват разширяване на 9089 м и модернизация на 15 593 м канализационна мрежа, като едновременно с това ще се изграждат главни колектори и профили към тях, отливни канали и др. Изпълнител на строително-монтажните работи на обекта е ДЗЗД „Хидросистеми”, а строителният надзор ще се упражнява от ДЗЗД „Ептиса - Контролс”.
Една година по-късно премиерът Борисов след заробването на Сливен обеща, че ще помага на крадеца Лечков да го направи за трети път кмет крадец, като застава зад него.

Няма коментари:

Публикуване на коментар